• April 9, 2014 - Domestic Renewable Heat Incentive Released - Solar Thermal has got the great government funding through the Domestic RHI which it deserves! Solartwin Solar Thermal panels have just become not only a cost cutting and very green option to heat your water but now you will receive additional... More →
  • November 6, 2013 - Notice to Solartwin customers - Letter's from Stenfield & Co - A number of Solar Twin Ltd customers have been in touch this week to query a letter they have received from legal firm Stenfield & Co. - The content relates to Solar Twin Ltd's liquidation, and claims that customers "undoubtedly paid more than... More →
  • July 12, 2013 - Renewable Heat Incentive Updated - Solar Thermal to have Heavy Support - The Government have today released the Renewable Heat Incentive: The first step to transforming the way we heat our homes. If you are looking to buy a SolarTwin System contact Genfit. "the scheme will be open to anyone in these groups who installed... More →
  • May 27, 2013 - DECC announce they are doubling the RHPP grant for solar thermal from £300 to £600 - Solar Thermal Panels Receive Huge Renewable Heat Premium Payment - Solar Thermal has received a huge boost, it's a great time to buy a Solartwin Product. - Greg Barker tweeted about the scheme - - Big uplift for #RHPP Vouchers to put a shot in the... More →
  • February 14, 2013 - Solartwin DIY reviews - SolarTwin Reviews from Reviewcentre - "Review Centre is a community of real people, just like you, sharing their product and service experiences. - Our community of reviewers are a passionate bunch who want to help you discover what's right for... More →
  • January 17, 2013 - Crackdown on aggresive solar selling - YouGen, a leading consumer body serving the renewable and energy efficiency sectors, is calling for a change in the law after a review by the Office of Fair Trading revealed unscrupulous selling tactics by solar and other energy efficiency... More →

Solartwin: solare de afaceri furnizarea de ceea ce credem că sunt cele mai bune panouri solare pentru încălzire solară a apei în întreaga lume. De ce? Pentru ca sunt 100% creat de energie solara. Şi ele sunt simple. Ne dă zero carbon, panouri solare de incalzire a apei (termice solare) furnizarea de sisteme de încălzire solare de apă proiectat pentru a reduce încălzirea globală, salvaţi de CO2 şi a economisi bani. Suntem o companie solare si furnizor de echipamente solare. Puteţi cumpăra solare, direct de la noi. Oferim cele mai bune şi de valoare puteţi solare pentru tehnologia pentru export cu livrare oriunde în lume.

Cumpăr panouri solare! Eco-eficienta energiei solare sisteme de incalzire cu apa calda. Instalarea de panouri solare – economisi bani. Cumpara panouri solare ÅŸi a salva energie. ObÅ£ineÅ£i un Solartwin DIY kit de 30-70% ÅŸi o reducere în apă caldă facturile de energie. Taie de încălzire globală: instala solare pentru a reduce emisiile de CO2. Cumpăr un panou solar de apa sisteme de încălzire de la un panou solar de la un producător.

Solartwin dă de simplu, fiabile şi accesibile energiei solare. Cumpăr solare de încălzire a apei calde de vedere ecologic. Solar de putere dvs. de spălat şi de îmbăiere acum!

Dvs. de panou solar eficient de instalare poate instala dvs. de obicei, panou solar de încălzire într-o zi: de jumătate din timp de cele mai multe panouri solare. Hassle gratuit: aţi putea chiar să aibă posibilitatea de a vă păstra apă caldă, atunci când amenajare magazin de panouri solare. Sau cumpăr DIY kituri de panouri solare.

De taiere la marginea panou solar de design victorii “SMART” Regatul Unit inovaÅ£ie de atribuire. Eco panou solar eficient de tehnologie – reconceput de la zero – Solartwin opreÅŸte congelate panouri solare în bătaie de iarna. Am spus în cele mai bune panouri solare congela, flexibil! ClienÅ£ii ne iubesc. Solar întrebări? Vezi solare Intrebari frecvente.

Cel mai bun cumpara sisteme solare de încălzire a apei trebuie să fi, de asemenea, zero de carbon. Solartwin a tehnologiei solare, elimină de mediu în contradicţie solare de încălzire convenţionale. Veche echipamente de arsuri solare în energie electrică principală sale de pompe şi controale de panou solar. Dar Solartwin a pompei de drăguţ solare este de 100% solare creat: zero carbon, dezvoltat de solare electrice (PV, fotovoltaice) panouri solare. Vezi youtube!

“Cel mai bun furnizor de panou solar” spune “probleme de etică de consum!” Revista în Regatul Unit.

Ce inseamna costul solare? Libera Preţ fix instant solare ghilimelele de telefon. Al dvs. amic, panouri solare solare inspector citează un preţ cu doar câteva întrebări simple solare instala, (de exemplu, în cazul în care este stocat dvs. de apa calda?). Noastre politicii de mediu, vă permite să achiziţionaţi produse solare solare cu ghilimelele de telefon (nu cu masina!) Apel 00 44 1244 403 407 sau e-mail pentru info@generationfit.co.uk solare preţurile!

Putem expediere panouri solare în întreaga lume în termen de 7 zile de ordin de plată. Vă mulţumim pentru întrebător despre Solartwin.
Acum, pentru detalii …

De înaltă performanţă off-grila sisteme solare apa calda la un pret de genial …

• Solartwin solare de incalzire este mult mai simplă decât tehnologia traditionala solare. • minimizarea întrerupere, de Solartwin sistem de încălzire solară a apei de obicei durează mai puţin de o zi pentru a se potrivi. Min costurile de funcţionare! De ce?
• Nu magistrale electrice de proiecte de lege, datorită Solartwin de 100% de pompe solare. Solartwin = căldură + electricitate.
• Solartwin termice solare deseori are nevoie de mai puţin de sus-sus decât tradiţionale de încălzire solară, datorită mai cald şi mai puţin încropit de apă. Montare rapidă, mai puţin top-încălzire solară & powered pompare = valoarea reală!

Simplu, elegant din punct de vedere tehnic, dublu premiată nouă tehnologie de panou solar solar putere noastre de design de scurtă maximises fiabilitate, simplitate, beneficiile de mediu şi apă caldă de livrare în timp ce reduce la minim costurile de funcţionare şi de capital.

Inventat la Universitatea Napier Edinburgh, în ScoÅ£ia, Solartwin castigat un “Smart Award” pentru Regatul Unit de la guvern pentru sale inovatoare, congela-tolerant panou solar tehnologie. ÃŽn 2003 a câştigat-o din nou – o Smart Achievement Award “- pentru succes comercial. Ascuns în patentat absorbant de căldură a colectorului solar sunt unice solare flexibile de canale de apă.
• geam dublu în partea din faţă a solare absorbant vă permite căldura soarelui şi în lumina şi de a le face foarte cald.
• Daylight conduce o “inteligente” viteză variabilă electrice solare (fotovoltaice) pompa.
• Este pompe de apa rece, printr-o conductă îngustă, de la partea de jos a dvs. existente de apă caldă în magazin de panou solar. Aici, apa heats up.
• Vă mulţumim pentru a pompa solara, solare dvs. de apa calda apoi se oferă, direct, în partea de sus a cilindru. Asta e tot.

Se pare bine. Solartwin solare de încălzire a apei subţire panou negru matt cadru arată ca o mare, elegant, acoperis fereastra.

De încredere, dovedit, robust, sigur, mici de întreţinere, 5 ani de garanţie.

O perioada de cinci ani de garanţie de performanţă vine cu Solartwin. Cuprinzând un număr foarte mic de piese şi a făcut în Regatul Unit în conformitate cu ISO 9002 de management al calităţii, Solartwin este intrinsec de încredere. Se utilizează substanţe chimice şi de antigel nu te elibereaza de la preocupările legate de securitate extrem de conducte sub presiune, magistrale şi de tensiuni mari smashable de sticlă sau tuburi de panouri solare. Robust dar flexibil de conducte fabricate din silicon de cauciuc da bacteriologice de siguranţă, ca şi temperaturi mari de apă. Electrice de putere nu fac reduceri Solartwin nevoie de repressurisation de un inginer.

Petrece vacanta? Solartwin dvs. de echipamente este de auto-reglementare, deci nu trebuie să invite în vecini pentru bai. Puteţi chiar să opriţi principală de apă suppply dacă doriţi.

Instalează atât de uşor.

Solartwin este proiectat pentru casele existente şi de noi locuinţe. Doi oameni pot obtine un standard de Solartwin panou solar, montate în sub-o zi. Cu câteva componente, Solartwin jumătăţi de muncă şi de întrerupere a tradiţionale de panouri solare de încălzire. Instalaţi-l sau adresaţi-vă un profesionist pentru a instala dvs. de panou solar. Oricum, ai salva. Solare traditionale de instalare are nevoie de echipa de 3 completă abilităţi în echipă: acoperiş de lucru, de perfecţionare şi de toaletă principală Electrice. Dar are nevoie de Solartwin numai în condiţii de siguranţă pentru acoperiş de lucru competente şi toaletă. Un electrician principală nu este necesar. Uşoare, cu bol de Solartwin panoul de la acoperiş. Pass 2 conducte flexibile microbore şi un cablu în interior. De mult de restul se întâmplă în pod, păstrarea îngrijit acasă. Instalaţii de amenajare este mai uşor decât o maşină de spălat: două conducte microbore conecta în conducte existente. Nu este de obicei vertical într-un spaţiu-costisitoare şi consumatoare de noi cilindru, ventilare, nici tevi, nici o presiune navei. Şi nu magistrale executarea instalatiilor electrice, la toate. Dumneavoastră de origine solara este completat acum!

Solare de inovaţii. 100% solare electrice de pompare elimină tipic 20% penalizare de mediu asociate cu utilizarea de energie electrică principală a rula solare pompe de încălzire şi de control. Un recent Marea Britanie, finanţate de guvern study1 de opt sisteme solare de încălzire a apei confirmat ceea ce a fost suspectat de mult: că beneficiile asupra mediului ale solare pot fi substanţial îmbunătăţite prin eliminarea operaţiune principală de energie electrică de la utilizarea de panouri solare.

Flat farfurie panou solar de apa sisteme de încălzire negated o medie de 17% din potentialul lor de presta ț ii de încălzire globală (adică de CO2 de economii), prin utilizarea de energie electrică principală. Pentru parţială-tuburi de vid, pierderea lor chiar mai mare în medie, la 23%. Cu alte cuvinte, dacă rulaţi principală-powered solare pentru zece ani, consumul său de energie electrică Sterge sale de economisire de CO2 cu aproximativ doi ani.

Solartwin de mediu-centric design specifică o scurtă solare electrice de pompa.

Aici este zero carbon, exploatarea – astfel încât dumneavoastră de CO2 de economii nu va bate în retragere două etape, după promovarea zece. Scopul nostru este de Solartwin pentru a fi cele mai durabile, sub formă de pompat solare.

Noastre de mediu ÅŸi de tehnologia noastră de moduri de lucru sunt atât de mediu-centric. 1. la revedere de la antigel produse chimice 2. Å£ine-Å£i cilindru: deÅŸeuri mai puÅ£in 3. foloseste “verde” hidro-aluminiu 4. usoare: mai puÅ£in de energie incluse 5. mai fierbinte de apă = mai puÅ£in topup căldură 6. eficientă a energiei-microbore tevi 7. Telefonul, nu masina anchete salva de CO2 8. total off-grila, pompa de 100% solare! 9. Solartwin o păstrează de simplu …

Stai pe-tolerant tehnologie pentru ambele performanta si simplitatea lui Solartwin flexibil termic conductiv conducte de fapt congela solide în iarna fără de cracare. În Duminica, acestea topi repede. Acest lucru face Solartwin unic, de către:
• Eliminarea de cele mai multe controlere, toaletă, antigel, unreliability & tradiţionale de întreţinere inerente solare.
• De obicei, mai fierbinte furnizarea de apă dacă este soare sau acoperit de nori, şi mai devreme în zi. De ce? Pentru că de Solartwin viteză variabilă a trece singur de pompare, negru panou de acoperire, nu schimbătoare de căldură şi stratificat (sus în jos) de stocare a apei calde.

Este Solartwin solare tehnologie OK pentru proprietatea mea? Da, daca poti face fata panoul principal unshaded, aproximativ spre soare. Sud, sud-vest sud-est sau de acoperişuri sunt ideale. Chiar est sau vest sunt, de obicei, acoperisuri acceptabil. Uşor, dacă aveţi un tradiţionale de joasă presiune eşapat sistem de apă caldă. Aceasta înseamnă un cilindru cu apa calda, rece, cu rezervor de mai sus, de obicei, în pod. Coeficientul de magazine sunt uşor de ajustat, de asemenea. Da, dacă, înălţime-înţelept, acolo va fi sub 5 metri înălţime (în sus sau în jos) între nivelul de apă rece în rezervor şi panoul de midline. OK în cele mai multe case. Da, dacă vă apă caldă magazin deţine peste 100 de litri.

Cine foloseşte Solartwin? Vrei sa faci ceva pozitiv semnificativ pentru mediu? Sau vrei sa folosesc combustibili costisitoare? Şi colegii, auto-constructori, piscina proprietari, fermieri, întreprinderi şi Casa de constructori de toate utiliza pentru a colecta Solartwin solare regenerabile de energie, a reduce încălzirea globală şi de a salva bani.

Mai fierbinte de apă, cum?

• viteza de pompare de variabile este mai precisă decât tradiţionale de pe-afara de control. Solartwin măsuri şi se adaptează la lumina zilei prost de da în 10-20%, deci mai ramane de apă în panou, încălzire până mai bine.
• speciale negru panou acoperire maximizarea energiei solare de căldură obÅ£ine până la aproximativ 70C, în timp ce de obicei, oferindu-fiert de protecÅ£ie atunci când sunt departe. MaÅŸini de recoltat 95% (+ / – 3%) ordinare de lumina zilei, plus non-vizibile infraroÅŸu, ne-Twin optimizat zoned de acoperire nu trebuie zile, nici fierbinte luminoase de zile pentru a captura energia în mod eficient.
• instalaţii solare cu schimbătoare de căldură nu sunt posibile. Indirecte, de obicei, echipamente solare heats de apă prin intermediul unui schimbător de căldură în partea de jos a unui cilindru nou costisitoare. Dar, schimbătoare de căldură impune ineficienţelor sistem: ele se bazează pe răcire în scopul de a opera. Unele sisteme de tub parţial evacuaţi au două schimbătoare de căldură de pe acoperis.
• Cele mai jos de căldură. Solartwin oferă direct apa incalzita la început dvs. existente cilindru, temperatura de maximizarea plutitoare (stratifying) este, pur, pe de apă rece de mai jos. Deci, atunci când deschideţi-vă atingeţi, Solartwin apă caldă ajunge, în primul rând. Fierbinte si sa se mai devreme în zi.

Solartwin a tehnologiei solare caiet de sarcini.

Solartwin a Keymark solar. Aceasta este Europa prea nivel de accrediation solare pentru colecţionari. Un standard de instalare înlocuieşte Solartwin solare traditionale, în mai multe moduri. Dă de apă de încălzire solară directă de la un patentat, congela tolerant, dublu lustruit plat farfurie cu o variabilă de viteză mică circulaţie fotovoltaice, folosind nu schimbător de căldură. Apa este de fluid de transfer de căldură. (Desenele sau modelele mai vechi solare indirecte, antigel în circuite de utilizare, schimbătoare de căldură, magistrale de control electric, pompe de mare putere, plus de colecţie, cum ar fi de metal de back-piped plate sau plăci de tuburi cu vid.) Peste 80% din panoul nostru este uşor reciclabile.

Cât de mare este de panou solar? Se pare mare de obicei, de pe teren ÅŸi mai mici de pe acoperis solar din casa ta! Principalele Solartwin de apă de încălzire panoul de măsuri 2.465mx 1.265mx 80mm adânci. (cca 8 ‘5 “x 4” 5 “x 3”). Dotate, este în mod normal mai mic de proiecte de 100mm mai sus de acoperiÅŸ, de aceea este adesea tratat ca un “permis de dezvoltare” de către autorităţile britanice de planificatori. Sale de “amprenta”, cu cadru este de 3.25 m ² m. De “deschidere” pentru a soarelui este de 2.8 m. m ² Greutatea redusă, cu greutatea de 31 kg (gol) sau de 33 kg (complet) Regatul Unit este rareori necesită construirea de control. Ce este de făcut? Principalele metal este în principal hidro-electric facut din aluminiu, cu o mai mică decât a impactului asupra mediului, folosind aluminiu realizate de combustibili fosili. Pentru durabilitate, suruburi externe / suruburi inox sunt. Absorbant de acoperire sunt de semi-selectiv. Geam dublu este stabil UV-policarbonat. FaceÅ£i dublu, mai degrabă decât singur geamurile optimizează performanÅ£ele în iarnă ÅŸi în vânt site-uri. Izolatia este zero-ODP pentane floare spuma rigida. Åži bomba? De 12 volÅ£i (de vârf) fotovoltaice panoul de puteri o auto-reglementare, viteză variabilă, de lungă de viaţă sincrone Motor DC. Acest lucru conduce Solartwin pozitiv al pompei de deplasare. In Robineti-l opri “revers thermosyphon” de la noapte, ÅŸi o supapă de by-pass protejează împotriva “îngheÅ£ate de zi” condiÅ£ii. Conducte flexibile. Solartwin a congela-tolerante, rezistente la coroziune sunt realizate din tevi din cauciuc silicon. Sale extreme de temperatură este de toleranţă gamă:-60C la 200 C! Aceasta este, de asemenea, utilizat silicon, pentru motive de igienă, pentru lapte lăptăriilor în conducte. Sale materiale în conformitate cu cerinÅ£ele din Marea Britanie-WRAS pentru apă caldă ÅŸi europene Extractia Testare Regs 90/129/EC (BGVV XXI), pentru produse alimentare de contact, ÅŸi SUA FDA 21 CFR 177.2600 pentru alimente de contact. Cât de mare este Solartwin de producÅ£ie de energie termică solară? Solartwin de obicei heats normală de 120 litri cu cilindru de a 50-60C pe un soare martie sau septembrie zile (60 – 80c vara). Testate independent, Solartwin emis 1000 kWh (3,6 GJ) de energie în apă caldă cu un an în Regatul Unit. Este mult mai salvează-a cumpărat în energie. Debitul maxim este de 1,6 kW, similare, la o afundare radiator.

Solartwin poate ajuta pentru a opri încălzirea globală?

Da, folosind Solartwin panouri solare de încălzire globală tai! Solartwin dumneavoastră poate să reducă anual de dioxid de carbon (CO2) de un sfert de tona, dacă dvs. de combustibil de încălzire a apei este de magistrale de gaz. Dacă a altor combustibili fosili, sau de energie electrică sunt salvate apoi anual de economisire poate fi de până la o tonă sau mai mult!

Solartwin dvs. energiei solare răspunsuri la întrebări.

For speed, and for the sake of the environment, Solartwin offer feasibility checks and fixed price solar quotes by phone.
Unique in the world, Solartwin's phone survey now also uses online aerial photographs of your roof in most urban areas!

Unlike most solar surveys, our instant surveys and quotes are completely free and with no obligation.
Click here to request a survey

Or Call us on

0344 567 9032

Domestic Renewable Heat Incentive Released

Solar Thermal has got the great government funding through the Domestic RHI which it deserves! Solartwin Solar Thermal panels have just become not only a cost cutting and very green option to heat your water but now you will receive additional funding too! The Domestic RHI rates – Released April 2014 Ofgem have produced a […]

Read More | Archives

Notice to Solartwin customers – Letter’s from Stenfield & Co

A number of Solar Twin Ltd customers have been in touch this week to query a letter they have received from legal firm Stenfield & Co. The content relates to Solar Twin Ltd’s liquidation, and claims that customers “undoubtedly paid more than you should have and it is highly likely that you will have been […]

Read More | Archives

Renewable Heat Incentive Updated – Solar Thermal to have Heavy Support

The Government have today released the Renewable Heat Incentive: The first step to transforming the way we heat our homes. If you are looking to buy a SolarTwin System contact Genfit. “the scheme will be open to anyone in these groups who installed an eligible technology since 15th July 2009” so if you have a […]

Read More | Archives

DECC announce they are doubling the RHPP grant for solar thermal from £300 to £600

Solar Thermal Panels Receive Huge Renewable Heat Premium Payment Solar Thermal has received a huge boost, it’s a great time to buy a Solartwin Product. Greg Barker tweeted about the scheme – Big uplift for #RHPP Vouchers to put a shot in the arm of the market ahead of full Domestic #RHI tinyurl.com/ktxz3o2 — Greg […]

Read More | Archives

Solartwin DIY reviews

SolarTwin Reviews from Reviewcentre “Review Centre is a community of real people, just like you, sharing their product and service experiences. Our community of reviewers are a passionate bunch who want to help you discover what’s right for you.” (Review Centre) We are well rated on review centre, this shows the excellent product quality of […]

Read More | Archives


or jump to...