• April 9, 2014 - Domestic Renewable Heat Incentive Released - Solar Thermal has got the great government funding through the Domestic RHI which it deserves! Solartwin Solar Thermal panels have just become not only a cost cutting and very green option to heat your water but now you will receive additional... More →
  • November 6, 2013 - Notice to Solartwin customers - Letter's from Stenfield & Co - A number of Solar Twin Ltd customers have been in touch this week to query a letter they have received from legal firm Stenfield & Co. - The content relates to Solar Twin Ltd's liquidation, and claims that customers "undoubtedly paid more than... More →
  • July 12, 2013 - Renewable Heat Incentive Updated - Solar Thermal to have Heavy Support - The Government have today released the Renewable Heat Incentive: The first step to transforming the way we heat our homes. If you are looking to buy a SolarTwin System contact Genfit. "the scheme will be open to anyone in these groups who installed... More →
  • May 27, 2013 - DECC announce they are doubling the RHPP grant for solar thermal from £300 to £600 - Solar Thermal Panels Receive Huge Renewable Heat Premium Payment - Solar Thermal has received a huge boost, it's a great time to buy a Solartwin Product. - Greg Barker tweeted about the scheme - - Big uplift for #RHPP Vouchers to put a shot in the... More →
  • February 14, 2013 - Solartwin DIY reviews - SolarTwin Reviews from Reviewcentre - "Review Centre is a community of real people, just like you, sharing their product and service experiences. - Our community of reviewers are a passionate bunch who want to help you discover what's right for... More →
  • January 17, 2013 - Crackdown on aggresive solar selling - YouGen, a leading consumer body serving the renewable and energy efficiency sectors, is calling for a change in the law after a review by the Office of Fair Trading revealed unscrupulous selling tactics by solar and other energy efficiency... More →

Solartwin: l’empresa que subministri energia solar el que creiem són els millors panells solars per l’escalfament d’aigua solar a tot el món. Per què? Degut a que són 100% alimentat per energia solar. I ells són simples. Entreguem de carboni zero d’aigua solars de panells de calefacció (solar tèrmica) el subministrament d’aigua solars sistemes de calefacció dissenyat per reduir l’escalfament global, llevat de CO2 i estalviar diners. Som una empresa d’energia solar i l’energia solar el proveïdor de l’equip. Vostè pot comprar l’energia solar, directament de nosaltres. Li oferim el millor valor i vostè pot ordenar la tecnologia solar per a l’exportació amb lliurament a qualsevol part del món.

Comprar panells solars! Eco eficient l’energia solar d’aigua calenta sistemes de calefacció. Instal · lació de panells solars – estalviar diners. Compra de panells solars i estalviar energia. Solartwin obtenir un kit de bricolatge i un 30-70% en aigua calenta factures d’energia. Tallar l’escalfament global: la instal · lació solar per reduir les emissions de CO2. Compra de panells solars d’aigua dels sistemes de calefacció d’una d’un fabricant de panells solars.

Solartwin dóna simple, fiable i assequible l’energia solar. Comprar solar d’aigua calenta per a calefacció ambiental. L’energia solar i rentar el seu bany ara!

La seva eficient instal · lació de panells solars en general podeu instal · lar el sistema de calefacció panell solar en un dia: la meitat del temps de la majoria dels panells solars. Sense problemes: fins i tot pot ser capaç de mantenir el seu magatzem d’aigua calenta en el muntatge de panells solars. Bricolatge o comprar lots de panells solars.

L’últim de l’últim panell solar disseny guanya “SMART” Regne Unit el premi a la innovació. Eco eficient tecnologia de panell solar – redissenyat des de zero – Solartwin deixa congelats els panells solars de ruptura a l’hivern. Nosaltres diem els millors panells solars congelació, flexible! Els clients ens estimen. Solar preguntes? Vegeu solar FAQ’s.

La millor compra de solars d’aigua dels sistemes de calefacció ha de ser també zero de carboni. Solartwin de la tecnologia solar s’elimina la contradicció en el medi ambient convencionals de calefacció per energia solar. Antic equip de cremades solars d’alimentació d’electricitat en les seves bombes i controls del panell solar. Tanmateix, la Solartwin valent bomba solar és de 100% d’energia solar: zero carboni, d’energia elèctrica per solar (PV, fotovoltaica), els panells solars. Vegeu l’youtube!

“Millor proveïdor de panells solars” diu “Consum Ètic” revista al Regne Unit.

Quin cost solar? Lliure preu fix instantani solar cites per telèfon. La seva amistat panells solars citar a un inspector solar de preus amb només uns pocs i simples d’instal · lar energia solar preguntes, (per exemple, quan l’aigua calenta emmagatzemada?). La nostra política de medi ambient li permet comprar els productes solars amb energia solar cita per telèfon (no en cotxe!) Truqui a 00 44 1244 403 407 o per correu electrònic info@generationfit.co.uk solar dels preus!

Podem enviament panells solars a tot el món dins els 7 dies de pagament d’ordre. Gràcies per preguntar per Solartwin.
Ara per als detalls …

D’alt rendiment fora de la xarxa d’aigua calenta solar en els sistemes de preu d’un brillant …

• Solartwin calefacció solar és molt més simple que la tecnologia solar tradicional. • Reduir al mínim la interrupció, el Solartwin solars d’aigua sistema de calefacció en general té menys d’un dia per encaixar. Baixos costos de funcionament! Per què?
• No hi ha projectes de llei d’alimentació elèctrica, gràcies a Solartwin del 100% de bomba solar. Solartwin = electricitat + calor.
• Solartwin d’energia solar tèrmica sovint necessita menys top-up tradicionals de calefacció solar, gràcies a la més calenta i menys aigua tèbia. Ràpida instal · lació, menys top-up de calefacció i energia solar de bombament = valor real!

Simple, elegant tècnicament, el doble guanyador de premis nous panells solars de tecnologia d’energia solar nostre disseny maximitza la fiabilitat, simplicitat, beneficis per al medi ambient i aigua calenta, mentre que el lliurament de capital i minimitzar els costos de funcionament.

Inventat a la Universitat Napier d’Edimburg a Escòcia, Solartwin va guanyar un “Premi Smart” per des del govern del Regne Unit per la seva innovadora tolerants a la congelació de panells solars de tecnologia. El 2003 va guanyar de nou – un Smart Achievement Award “- per l’èxit comercial. Ocult en el patentat d’absorció de calor dels col · lectors solars flexibles són únics canals d’aigua solar.
• doble vidre a la part davantera de l’absorbidor solar permet que la calor del sol i la llum i fan que sigui molt calenta.
• La llum del dia és un “intel · ligent” de velocitat variable elèctrica solar (fotovoltaica) bomba.
• És bombes d’aigua freda, a través d’un estret tub, des de la part inferior del seu actual magatzem d’aigua calenta en el panell solar. Aquí, l’aigua s’escalfa.
• Gràcies a la bomba solar, el solar d’aigua calenta s’ofereix a continuació, dirigir, a la part superior del cilindre. Això és tot.

Es veu bé. El Solartwin l’escalfament d’aigua solar panell prim marc negre mat es veu com un gran, finestra de sostre net.

Fiable, provat, robust, segur, de baix manteniment, 5 anys de garantia.

A cinc anys d’execució de garantia ve amb Solartwin. Comprèn molt poques parts i al Regne Unit en virtut de la norma ISO 9002 de gestió de la qualitat, Solartwin és intrínsecament fiable. Que no utilitza productes químics anticongelants i l’allibera de preocupacions sobre la seguretat altament pressuritzat de canonades, els voltatges d’alimentació i gran smashable panells solars de vidre o tubs. Robust i flexible a partir de tubs de cautxú de silicona donar seguretat bacteriològica, així com altes temperatures de l’aigua. Talls d’energia elèctrica no fan Solartwin necessitat repressurisation per un enginyer.

De sortir de vacances? Solartwin seu equip es auto-regulació, de manera que no necessita convidar als veïns per a banys. Podeu fins i tot desactivar el principal d’aigua suppply si voleu.

Instal · tan fàcilment.

Solartwin està dissenyat per als habitatges existents i nous habitatges. Dues persones poden obtenir una norma Solartwin panell solar instal · lat en menys d’un dia. Amb pocs components, Solartwin meitats la càrrega de treball i la desorganització dels panells de calefacció solar. Instal · vostè mateix o demanar-li a un professional per instal · lar el panell solar. De qualsevol manera, vostè estalvia. El tradicional equip d’instal · lació solar necessita 3 complet competències en l’equip: el sostre de treball, avançada la xarxa de fontaneria i electricitat. Però només necessita Solartwin sostre segur i competent treball de plomería. Un electricista d’alimentació no és necessari. La saeta Solartwin lleuger panell en el sostre. Pas 2 flexible microbore canonades i un cable dins la casa. Gran part de la resta ocorre en el ático, de manteniment de la seva llar ordenat. Plomería és més fàcil que una instal · lació rentadora: microbore dos tubs de connectar-se a les canonades existents. No sol ser una plomada en l’espai i costós nou cilindre, ni els tubs de ventilació, ni un atuell de pressió. I no el cablejat d’alimentació elèctrica a tots. Casa solar està completat!

El solar innovacions. 100% elèctric de bombament solar elimina el típic 20% pena de medi ambient relacionats amb l’ús de la xarxa d’electricitat per executar les bombes de calefacció per energia solar i els controls. Un recent Regne Unit finançats pel govern study1 de vuit solars d’aigua dels sistemes de calefacció va confirmar el que ha estat durant molt temps se sospita: que els beneficis ambientals de l’energia solar pot ser millorat substancialment mitjançant l’eliminació d’alimentació d’electricitat a partir de l’operació l’ús de panells solars.

Plat pla panell solar d’aigua dels sistemes de calefacció nega una mitjana de 17% del seu potencial d’escalfament atmosfèric beneficis (és a dir, l’estalvi de CO2) mitjançant l’ús de la xarxa d’electricitat. Parcial per als tubs de buit, la seva mitjana de pèrdua fins i tot superior, al 23%. En altres paraules, si s’executa la xarxa d’energia solar en els darrers deu anys, el seu consum d’electricitat suprimeix el seu estalvi de CO2 en voltant de dos anys.

Solartwin del medi ambient de disseny centrat en breu s’especifica una bomba elèctrica solar.

Aquí està l’operació de zero carboni – CO2 per a que el seu estalvi no donarà marxa enrere dos passos després d’avançar deu. El nostre objectiu per Solartwin a ser el món de la manera més sostenible de bombament solar.

La nostra tecnologia del medi ambient i les nostres formes de treballar són alhora centrat en el medi ambient. 1. adéu als productes químics anticongelants 2. mantenir el cilindre: els residus menys de 3. usos “verd” d’alumini d’Hydro-4. lleuger: menys d’energia incorporades 5. aigua més calenta = menys topup calor 6. eficiència energètica microbore canonades 7. telèfon, automòbil no guardar les enquestes de CO2 8. totalment fora de la xarxa, el 100% solar bomba! 9. Solartwin manté simple …

Congelació tolerants a la tecnologia per al rendiment i la simplicitat del Solartwin flexible tèrmicament els tubs conductors realitat es congela a l’hivern sòlid sense esquerdes. En el sol, es fongui ràpid. Això fa que Solartwin únic, per:
• L’eliminació de la majoria dels controladors, la fontaneria, anticongelant, fiabilitat i manteniment inherents a la tradicional solar.
• En general, la prestació d’aigua més calenta si és assolellat o ennuvolat, i anteriorment en el dia. Per què? Degut a Solartwin variable de la velocitat de bombament sola passada, negre panell de revestiments, no intercanviadors de calor i estratificat (de dalt a baix) d’emmagatzematge d’aigua calenta.

Solartwin és la tecnologia solar a D’acord per a la meva propietat? Sí, si pot fer front al panell, principalment blanc, aproximadament cap al sol. Sud, sud-oest o sud-est sostres són ideals. Fins i tot aquest o l’oest sostres són generalment acceptables. Fàcilment, si vostè té una tradicional sortida de fums de baixa pressió sistema d’aigua calenta. Això significa una ampolla d’aigua calenta, amb el seu tanc de fred per sobre, generalment en el ático. Tèrmica s’emmagatzema un ajustament fàcil, massa. Sí, si, en termes d’alçada, no serà menor de 5 m d’alçada (cap amunt o cap avall) entre el nivell d’aigua en el tanc de fred i el panell de la línia mitjana. Acceptar en la majoria de les llars. Sí, si el seu magatzem d’aigua calenta ocupa més de 100 l.

Qui utilitza Solartwin? Vols fer alguna cosa significativament positiu per al medi ambient? O l’ús de combustibles costosos? D’habitatges, auto-constructors, propietaris de la piscina, els agricultors, les empreses i tots els constructors de cases Solartwin ús per recollir l’energia solar renovable, reduir l’escalfament del planeta i estalviar diners.

Més calenta l’aigua, com?

• bombament de velocitat variable és més precís que l’tradicional control d’enlairament. Solartwin mesures i s’ajusta a la llum del dia avorrit com el 10-20% per a que l’aigua roman més temps en el panell, la calefacció fins millor.
• Especial panell negre revestiments maximitzar l’energia solar el guany de calor fins al voltant de 70C, mentre que en general de protecció de bullir quan vostè està absent. Collita del 95% (+ / – 3%), d’ordinari, més no la llum del dia-visible infraroig, el nostre doble optimitzat zones revestiments no cal ni dies calorosos dia brillant per a la captura de l’energia de manera eficaç.
• instal · lacions solars amb intercanviadors de calor no són possibles. Equip d’energia solar indirecta, generalment s’escalfa l’aigua a través d’un intercanviador de calor a la part inferior d’un costós nou cilindre. Tanmateix, intercanviadors de calor imposar les ineficiències del sistema: es basen en la refrigeració, a fi d’operar. Alguns parcialment evacuat tub de sistemes d’intercanviadors de calor segon en el sostre.
• Inici de la pàgina cap avall la calor. Solartwin ofereix aigua calenta directament a la part superior de la seva ampolla existents, maximitzant la temperatura per flotant (estratificar) que, sense barrejar, el Refredador d’aigua per sota. Així que quan vostè abre seva aixeta, Solartwin aigua calenta arribi, en primer lloc. I s’escalfa abans al dia.

Solartwin de la tecnologia solar plec de condicions.

Solartwin ha Solar Keymark. Aquesta Europa és massa nivell de accrediation de col · lectors solars. A nivell d’instal · lació substitueixen Solartwin tradicional solar de diverses maneres. És un solar directa d’aigua d’un sistema de calefacció patentat, tolerants a la congelació, vidre doble plat pla amb una velocitat variable de baixa circulació fotovoltaica, no fent servir cap intercanviador de calor. L’aigua és el fluid de transferència de calor. (Dissenys d’edat solar indirecta ús anticongelant circuits, intercanviadors de calor, control d’alimentació de potència, bombes d’alta potència i col · leccionistes, com els metalls, còpia de plànols de canonades o placa de tubs de buit.) Més del 80% del nostre panell és fàcilment reciclable.

Com n’és de gran és el panell solar? En general, es veu gran en el terreny i més petits en el sostre solar de casa! El principal sistema de calefacció d’aigua Solartwin panell mesures 2.465mx 1.265mx 80mm de profunditat. (aprox. 8’5 “x 4” 5 “x 3”). Equipada, que normalment els projectes de menys de 100 mm per sobre del sostre, per la qual cosa sovint és tractada com “permet el desenvolupament” pel Regne Unit els planificadors. La seva “empremta” amb marc és 3,25 m. ² La “obertura” al sol és de 2,8 m ² Lleuger, amb un pes de 31 kg (buit) o 33 kg (completa) poques vegades es requereix la construcció de control del Regne Unit. Què està fet? El principal metall és principalment hidromassatge elèctrica feta d’alumini, amb un menor impacte ambiental d’alumini utilitzant els combustibles fòssils. Per durabilitat, cargols externs / perns són d’acer inoxidable. Els recobriments d’absorció són semi-selectiu. Doble vidre és la radiació UV-estable de policarbonat. Doble, en lloc de vidres únic optimitza el rendiment a l’hivern i en llocs amb vent. L’aïllament és zero PAO-pentano-bufat d’escuma rígida. I la bomba? El 12 volts (pic) del panell fotovoltaic un facultats d’autoregulació, de velocitat variable, llarga vida de motor brushless DC. Solartwin això és el que impulsa la bomba de desplaçament positiu. Vàlvules que deixi de “invertir termosifons”, en la nit, i una vàlvula de bypass protegeix contra “congelats per dia” condicions. Els tubs flexibles. Solartwin la congelació tolerants, resistents a la corrosió les canonades estan fetes de cautxú de silicona. La seva tolerància a temperatures extremes gamma és la següent:-60C a +200 C! Aquesta silicona s’utilitza també, per raons d’higiene, per la llet en els tubs centrals lleteres. Seu material s’ajusta als requisits del Regne Unit-WRAS per aigua calenta i europees d’extracció d’assaig Regs 90/129/EC (BgVV XXI) per al contacte amb aliments, i els EUA, la FDA 21 CFR 177.2600 per contacte amb aliments. Com n’és de gran és Solartwin de la calor solar la producció d’energia? Solartwin típicament normal escalfa un cilindre de 120 llitres, a 50-60C en un assolellat març o setembre dia (60 – 80C a l’estiu). Independentment prova, Solartwin emès 1.000 kWh (3,6 GJ) de l’energia com d’aigua calenta d’un any al Regne Unit. S’estalvia molt més en la compra d’energia. Pic de sortida és de 1,6 kW, de manera semblant a un escalfador d’immersió.

Solartwin pot ajudar a aturar l’escalfament del planeta?

Sí, utilitzant panells solars Solartwin reduir l’escalfament global! Solartwin pot tallar el seu any de diòxid de carboni (CO2) per un quart de tona si l’escalfament d’aigua d’alimentació de combustible és gas. Si altres combustibles fòssils, l’electricitat o es guarden a continuació, l’estalvi anual pot ser de fins a una tona o més!

Solartwin resposta a les teves preguntes energia solar.

For speed, and for the sake of the environment, Solartwin offer feasibility checks and fixed price solar quotes by phone.
Unique in the world, Solartwin's phone survey now also uses online aerial photographs of your roof in most urban areas!

Unlike most solar surveys, our instant surveys and quotes are completely free and with no obligation.
Click here to request a survey

Or Call us on

0344 567 9032

Domestic Renewable Heat Incentive Released

Solar Thermal has got the great government funding through the Domestic RHI which it deserves! Solartwin Solar Thermal panels have just become not only a cost cutting and very green option to heat your water but now you will receive additional funding too! The Domestic RHI rates – Released April 2014 Ofgem have produced a […]

Read More | Archives

Notice to Solartwin customers – Letter’s from Stenfield & Co

A number of Solar Twin Ltd customers have been in touch this week to query a letter they have received from legal firm Stenfield & Co. The content relates to Solar Twin Ltd’s liquidation, and claims that customers “undoubtedly paid more than you should have and it is highly likely that you will have been […]

Read More | Archives

Renewable Heat Incentive Updated – Solar Thermal to have Heavy Support

The Government have today released the Renewable Heat Incentive: The first step to transforming the way we heat our homes. If you are looking to buy a SolarTwin System contact Genfit. “the scheme will be open to anyone in these groups who installed an eligible technology since 15th July 2009” so if you have a […]

Read More | Archives

DECC announce they are doubling the RHPP grant for solar thermal from £300 to £600

Solar Thermal Panels Receive Huge Renewable Heat Premium Payment Solar Thermal has received a huge boost, it’s a great time to buy a Solartwin Product. Greg Barker tweeted about the scheme – Big uplift for #RHPP Vouchers to put a shot in the arm of the market ahead of full Domestic #RHI tinyurl.com/ktxz3o2 — Greg […]

Read More | Archives

Solartwin DIY reviews

SolarTwin Reviews from Reviewcentre “Review Centre is a community of real people, just like you, sharing their product and service experiences. Our community of reviewers are a passionate bunch who want to help you discover what’s right for you.” (Review Centre) We are well rated on review centre, this shows the excellent product quality of […]

Read More | Archives


or jump to...